Afscheid penningmeester Johan Bernaards

Johan Bernaards is ruim 5 jaar actief geweest binnen Hieronymus in verschillende rollen en taken waaronder ook bestuurslid en penningmeester.

Onder meer zijn gezondheid maken echter dat hij, tot zijn eigen verdriet, keuzes heeft moeten maken.  De keuzes kon hij niet meer uitstellen, voor de meeste wel duidelijk dat het besluit na een proces van bijna 1 jaar kwam, voor sommige een plotseling bericht.  Per 1 juli heeft Johan zijn taken neergelegd en overgedragen. Hij kiest voor rustigere bezigheden dichter bij huis ( in Bergen op Zoom). In een dankbijeenkomst vrijwilligers zwemmen gisteravond hebben we namens zwemmers, vrijwilligers zwemcommissie en bestuur van Hieronymus Johan ( en natuurlijk ook Corrinna, die zelf veel gedaan heeft maar ook de steun en toeverlaat van Johan is) extra in het zonnetjes en in de bloemetjes gezet. Een geroerde Johan gaf de aanwezige nog een toelichting op zijn vertrek maar iedereen begrijpt zijn keuzes. We hopen Johan in een andere hoedanigheid aan de badrand nog vaak tegen te komen. In ieder geval blijft hij training en begeleiding geven aan Sebastiaan Broere, iets wat beide erg op prijs stellen.  Johan heel veel dank voor je toewijdig en je bijdrage aan Hieronymus en houd je bij je voornemen rustig aan te doen!

Wat betreft de invulling van de penningmeestertaak kan ik jullie namens het bestuur melden dat door een interne portefeilleverschuiving binnen het bestuur we blij zijn dat Wendy Jonkergouw ( zij was vertegenwoordiger van de triatleten) de taak van Johan gaat overnemen. Zij is werkzaam een bedrijfsboekhouding en kent "onze"boekhouding ook al omdat zij de afgelopen periode in het zelfde pakket al de ledenadminstratie en een aantal ondersteunende werkzaamheden voor Johan heeft gedaan. De continuiteit van een belangrijke bestuursrol is daarmee gewaarborgd. Ze zal hiervoor samen met de afdelingspenningmeester Mark van den Hout ( wz) en Tom Kools (wp) gaan zorgdragen. Wendy is bereikbaar via het bekende emailadres penningmeester@zpv-hieronymus.com