Eindfeest 31 mei 2008

Beste allemaal,

Het eindfeest is achter de rug en we kunnen met trots op een geslaagde dag terugkijken. Het waterspektakel was supergezellig en druk bezocht met zo'n 92 deelnemers.

Tussen de bedrijven door werden de kampioenen gehuldigd en geprezen. 

Ook het sponsorzwemmen was een groot succes met ruim 40 zwemmers die allemaal hun beste beentje voor zetten. Zelfs de voorzitter heeft nog een paar baantjes meegezwommen.

Hoogtepunten bij het Sponsorzwemmen waren:

  • Op de eerste plaats Fabian Sebregts met een recordbedrag aan sponsorgeld opgehaald van maar liefst 300 euro, voor zijn 60 baantjes zwemmen.
  • Op de tweede plaats Meghan van den Brand met een bedrag van 218,74 euro voor 40 baantjes
  • Op de derde plaats Ceylan Dursun met een bedrag van 112 euro voor 30 baantjes
  • De meeste baantjes werden gezwommen door Anne Vriens: 62 baantjes borstcrawl

In totaal werd er 1349,77 euro opgehaald aan sponsorgeld!! Een geweldige prestatie dus van iedereen die hieraan mee heeft gewerkt. Allemaal hartstikke bedankt voor jullie inzet.

Aan de barbecue schoven 109 mensen aan en het was daarmee uitermate gezellig. Velen bleven nog lang napraten over de drukke dag, die langzaam overging in de vrijwilligersavond. Een speciale avond om alle vrijwilligers nog eens ontspannen bij elkaar te laten zijn en enkelen in de bloemetjes te zetten.

Helaas moesten we ook afscheid nemen van enkele vrijwilligers van de waterpolo: Ine van de Berg, Bernadet Adriaenssens, Marlies Hartmans, Ted Rebers, Frans van Loenhout, Sandra Hamerlinck. Allemaal hartstikke bedankt voor jullie inzet van de afgelopen jaren. We zullen jullie missen.

Al met al een geslaagde dag die nog vaak aangehaald zal worden. Dank ook aan alle vrijwilligers die hebben meegeholpen om van deze dag een succes te maken.