Jubileumboek

Jubileumboek 60 jarig bestaan van Zwem- en polovereniging Hieronymus / samengesteld door Ellen van Loon, Ted Rebers, Ralph Hamerlinck.

Als je deze jubileumuitgave doorbladert zie je per periode van 10 jaar een aantal hoogtepunten in beeld verschijnen. De redactie is erin geslaagd met beeld en tekst de historie 'te vangen'. Dit kan uiteraard geen compleet beeld zijn.

Daarvoor is te veel materiaal verloren gegaan of niet ingediend. Het wel aanwezige materiaal is echter ruim voldoende om het beeld te schetsen van een van meet af aan erg actieve vereniging waar het goed toeven is.

Het zijn de trainingen en wedstrijden met de diverse topprestaties en kampioenschappen die individueel het meest indruk maken op de sporters zelf. Voor het collectief van een vereniging als Hieronymus zijn echter de evenementen en bijzondere gebeurtenissen de zaken die het meest blijven hangen en de historie vormgeven. En die hebben we dan ook vooral in de archieven gevonden en zult u in dit boek aantreffen.

2006 / ISBN 978-90-8570-113-2 / NUR 400 / paperback / 102 pagina's / Foto's in zwart-wit / prijs 5,00 euro excl verzendkosten / te bestellen bij de voorzitteratzpv-hieronymus [dot] com?subject=bestel%20Hieronymus%20boek" title="voorzitter" multilinks-noscroll="true">voorzitter of de afdeling waterpoloatzpv-hieronymus [dot] com?subject=bestel%20Hieronymus%20boek" title="waterpolo" multilinks-noscroll="true">waterpolo

Ook zijn er nog enkele jubileumhanddoeken te koop. Grote blauwe badlakens met het Hieronymus logo. Prijs 11 euro / h [dot] sebregtsathome [dot] nl?subject=Bestel%20een%20handdoek" title="bestel" multilinks-noscroll="true">Bestel