Nieuwjaarswens

Op de drempel van 2017 kijken we met veel plezier en voldoening terug op 2016.
Het afgelopen jaar is ons als vereniging goed gezind geweest.

Binnen alle geledingen hebben we de instroom van nieuwe leden zien toenemen. Voor ons de bevestiging dat we als vereniging een klimaat hebben gecreëerd waarin het prettig toeven is, waarbij onze trainersstaf van zo een niveau is zodat de sporters op een hoog niveau kunnen trainen en zich verder kunnen ontwikkelen.

We zijn ook blij dat in 2016 het aantal vrijwilligers dat een actieve bijdrage levert aan de trainingen, de wedstrijden en de wedstrijdvoorbereidingen is toegenomen!  Daarnaast willen we onze dank uitspreken aan onze scheidsrechters, wedstrijdfunctionarissen, juryleden, kamprechters, starters, tijdwaarnemers, speakers en keerpuntcommissarissen die bij de uit- en thuiswedstrijden en tijdens de kampioenschappen namens onze vereniging actief waren.

Extra erkentelijk zijn we diegene die in 2016 de thuisevenementen; BWK, BK Synchroon, Interregio Synchroon, Zwemloop, Minioren finale, Minioren ClubMeet, KNZB Challenger, Zwem4daagse, Oliebollentoernooi, Sjors Sportief, Shorttrack Swimming, Schoolzwemkampioenschappen, zomer- en kerstshow synchroon, de wekelijkse waterpolowedstrijden én een groot aantal zwem- en synchroonwedstrijden, mogelijk hebben gemaakt. Een enorme verdienste!  
Dit alles was ook niet mogelijk geweest zonder de inbreng van onze sponsoren, we zijn erg blij met jullie!

Ook op sportief vlak is 2016 een prachtig jaar geweest!
Zowel bij het synchroon- en wedstrijdzwemmen, als bij de waterpolo en de triatleten zijn er in 2016 prachtige individuele en teamprestaties geleverd. Hoewel het geen gewoonte is om op deze plek prestaties van individuele sporters of teams te benoemen, maken we dit jaar een uitzondering: Het is namelijk niet iedere vereniging gegeven om een sporter in de gelederen te hebben die op het alle hoogste podium, de Olympische Spelen, acteert. Met Manon Vermariën hebben wij zo een sporter! Door haar deelname aan de Paralympische Spelen in RIO heeft zij de maand september extra glans gegeven!
Manon: je bent fantastisch! En dat geldt ook voor alle andere Hieronymus sporters; jullie prestaties, inzet maar bovenal de wijze waarop jullie in 2016 de vereniging bij tal van wedstrijden en op tal van plaatsten op meer dan voortreffelijke wijze hebben vertegenwoordigd!

Daarom een diepe buiging voor alle Hieronianen!!

We wensen alle trimmers, triatleten, waterpoloërs, synchroon- en wedstrijdzwemmers, trainers, officials, vrijwilligers, sponsoren en supporters van ZPV Hieronymus een geweldig, sportief en gezond 2017 toe!!!

Het Bestuur
ZPV Hieronymus