Online loten bestellen Grote Club Actie 2013

Hieronymus ( de afdelingen wedstrijdzwemmen en sychroonzwemmen) doen ook dit jaar weer mee aan de grote club aktie.

De boekjes moeten uiterlijk 31 oktober a.s.  ingeleverd zijn.

 

Ga in de buurt rond om loten te verkopen.

De verkoop gaat ook dit jaar ALLEEN per automatische incasso, dus let er goed op dat het bank of gironummer zijn ingevuld en er een handtekening geplaatst is.

Jullie hoeven niet meer over straat  met geld en achteraf met loten en er kan dus niet meer gezegd worden als je aan de deur komt met loten dat ze niet meer meedoen. Het lotnummer staat op de afschrijving!

Een lot kost € 3,00 en daarvan gaat € 2,40 naar de vereniging (naar je eigen afdeling!).

Van het geld dat jullie ophalen kunnen we binnen de afdeling weer leuke dingen kopen die we kunnen gebruiken bij de trainingen.

Als je nu slim bent ga je vast in je omgeving bij familie en vrienden langs met de mededeling dat je vanaf zaterdag  gaat sponsoren voor de Grote Clubactie en dat ze dus bij jouw loten kunnen kopen.

Nieuw, online verkoop, loten verkopen van achter je pc!

Het je geen tijd om langs de deuren te gaan of wonen je familieleden verder weg?  Ook dan kun je loten verkopen. Je kunt dan via jouw eigen verkooppagina loten digitaal loten verkopen. Deze loten tellen dan ook mee voor de prijzen die beschikbaar zijn voor degene die de meeste loten verkoopt.

Als jullie klaar zijn met sponsoren willen jullie dan je boekje uiterlijk 31 oktober bij mij, Johan of Kees inleveren.

 

Alvast veel succes en denk eraan dat alles wat je ophaalt voor je eigen afdeling  is.  Degene die het meeste ophaalt, krijgt een cadeautje!!!!!

Klik hier om digitaal loten te bestellen.