Prachtig, machtig en Krachtig 2016!

Beste Hieronianen,

Het bestuur van ZPV Hieronymus wenst langs deze weg alle waterpoloërs, synchroonzwemmers, wedstrijdzwemmers, triatleten en trimmers, maar ook trainers officials, vrijwilligers en supporters van onze vereniging een prachtig, machtig en krachtig 2016 toe!!!!!! De voorbereidingen voor het Brabants winterkampioenschap wedstrijdzwemmen in januari, het Regio kampioenschap synchroonzwemmen in maart en de Zwemloop in april zijn in volle gang.

2015 is omgevlogen en we kunnen als vereniging terugkijken op een sportief en succesvol jaar binnen alle geledingen van de vereniging. Alle afdelingen zien een toename van leden en de ook de sportieve prestaties blijven groeien. Iets om als vereniging trots op te zijn!

Zonder iemand tekort te willen doen willen we onze speciale dank uitspreken voor alle trainers, officials en vrijwilligers die in 2015 voor de vereniging actief zijn geweest.
Niet alleen voor hun inzet bij en rond de vele wedstrijden, maar vooral voor de inzet en tijd die ze aan cursussen, (bij)scholing en training hebben besteed waardoor ze als trainer, official, coach, EHBO’er het mogelijk maken dat onze sporters op een kwalitatief hoog niveau kunnen trainen en sporten.

Fijn dat jullie er in 2015 waren en in 2016 weer zijn!

Groet,

Bestuur ZPV Hieronymus