Toegangspassen

Wij maken gebruik van zwembad “de Stok” maar er zijn ook tal van anderen die dat doen.

ToegangspasOm meer grip te krijgen op wie er allemaal rondloopt door het zwembad, en dat is ook in het belang van jullie, zijn we met “de Stok” overeengekomen dat we ook gebruik gaan maken van toegangspassen.

De toegangspassen zijn zo geprogrammeerd dat je tijdig op de training van je afdeling kunt zijn en dat je ook genoeg tijd hebt om na de training jezelf om te kleden. We zijn dan af van het gedoe met de poortjes en hoeven geen beroep meer te doen op je lenigheid om erover of onderdoor te gaan!

Bij wedstrijden kunnen we wel gebruik maken van de glazen deur zodat we ook onze gasten kunnen toelaten tot het bad.

De spelregels

 1. Je krijgt de pas in bruikleen van Hieronymus zo lang je lid bent. De pas is persoonlijk. Hieronymus heeft jouw nummer geregistreerd. Stop een kopie van de bief bij je zwemspullen of schrijf je nummer goed op.
 2. Als je wisselt van zwemsport of een tweede sporttak toevoegt dan moet dit aangepast worden op je pas. Neem hiervoor contact op met technische commissie tcatzpv-hieronymus [dot] com zodat dat geregeld kan worden.
 3. Je kunt ook je andere “Stok producten” op deze pas laten zetten (bij de kassa). Bij einde lidmaatschap worden deze over gezet op een Stok pas.
 4. Je dient deze pas te gebruiken bij alle trainingen. Bij niet gebruik zul je door je coach of trainer hierop worden aangesproken. De passen dienen nl ook om in geval van ontruiming en calamiteit te kunnen zien hoeveel mensen in het zwembad zijn. Zorg dat je je aanmeld via de toegangspoortjes en loop niet via de tussendeuren naar het bad.(Gebruik van de tussendeuren door zwemmers tijdens trainingen is ivm veiligheid overigens niet toegestaan. Met de Stok willen we voorkomen dat op een onbewaakt moment iemand die niet kan zwemmen het diepe bad inloopt.) Indien je landtraining doet kun je voorafgaand aan deze training je ook omkleden en je kunt dan via de poortjes naar de MFR en terug, hierin is voorzien.
 5. Je kunt met de pas 10 minuten voor de training aanvangt de kleedkamers in. Net als nu vragen we je rustig het bad binnen te gaan en de voorgangers niet te storen bij hun training / les. Na afloop heb je 15 minuten om de kleedkamers te verlaten. Je mag in de hal na de poortjes natuurlijk blijven napraten zolang het bad open is.
 6. Pas vergeten: als je een keer je pas bent vergeten vraag dan je trainer je binnen te laten met zijn/haar pas. Je aanwezigheid wordt dan wel geregistreerd via de trainerspas. Ga niet meer op je buik onder de poortjes door!
 7. De passen zijn voor de leden gratis. We vragen een borg voor de pas van € 7,50; deze borg krijg je terug wanneer je je pas (heel) inlevert aan het einde van je lidmaatschap. De borg wordt bij de betaling van het kwartaal ingehouden, je krijgt hiervan een bevestiging.
 8. Bij verlies graag direct een mail naar toegangspaskwijtatzpv-hieronymus [dot] com () in het “onderwerp:”  je pasnummer ( staat boven aan deze brief) melden. Deze mail gaat ook rechtstreeks naar “de Stok” zodat de pas wordt geblokkeerd.
 9. Tegen betaling van een nieuwe borg krijg je een nieuwe pas.
 10. Pas kapot. Stuur een mailtje naar toegangspaskwijtatzpv-hieronymus [dot] com () met in het “onderwerp” pas kapot en je pasnummer. Tegen betaling van € 7,50 kun je een nieuwe pas krijgen.
 11. De pas geeft je ook voordelen voor andere Stok producten en diensten. Je krijgt korting! Je hoeft ook geen losse toegangspas voor het zwembad aan te schaffen. De producten en diensten worden door de kassa gewoon op je Hieronymus toegangspas gezet.