Jumbo Spaaractie

De actie van Jumbo, ‘Jumbo Sparen voor je Sportvereniging’ is van start. Van 2 november t/m 6 december loopt de actie. Help jij mee met sparen voor ZPV Hieronymus?

Vanaf woensdag 2 november tot en met dinsdag 6 december 2016 kan jij bij Jumbo sparen voor onze vereniging. Het enige wat je hoeft te doen is: zoveel mogelijk boodschappen doen in een Jumbo filiaal naar keuze. Bij elke 10 euro ontvang je een sportpunt. Deze sportpunten doe je in onze inleverbox in het filiaal of je doneert deze zelf online ten gunste van ZPV Hieronymus. Twee Jumbo's in Roosendaal: Lindenburg en Van Beethovenlaan doen mee!

Samen met familie, vrienden, klasgenoten en wie al niet meer, kunnen jullie sparen voor (trainings)materialen voor onze vereniging.

Doe je boodschappen in een Jumbo buiten Roosendaal, waar onze inzamelbox niet staat, geen nood!!, neem dan je punten mee naar huis en vul de codes online in ten behoeve van onze vereniging.
https://www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl

We gaan er samen voor om zoveel mogelijk punten te verzamelen om onze spaardoelen te halen. Maak je familie en vrienden enthousiast om mee te sparen.

Groet,
Bestuur ZPV Hieronymus