Kes Elsenaar 6e op Interregio Synchroonzwemmen

Afgelopen zaterdag 21 februari 2015 is de Interregio Junioren Uitvoeringen Synchroonzwemmen gehouden in Zwembad de Stok te Roosendaal. De organisatie was in handen van ZPV-Hieronymus. De Interregiowedstrijd is een landelijke wedstrijd waar alle regio’s van Nederland aan mee mogen doen. In dit geval alle meisjes die op Junioren niveau zwemmen. Ook een aantal meisjes van Jong Oranje waren hier vertegenwoordigd.
Vanuit Hieronymus heeft Kes Elsenaar haar solo gezwommen. Op de muziek Home van Dotan en getraind door Charlotte van Crugten. Kes is hier heel erg mooi 6e van Nederland geworden.
Het was een hele mooie wedstrijd met veel show, die geopend werd door Nicolien Wellen. Nicolien is de nieuwe Nederlands Kampioene Synchroonzwemmen. Zij heeft in het verleden succesvol in het duet gezwommen met Elisabeth Sneeuw. Vanmiddag heeft zij haar solo gezwommen. Een waar genot om naar te kijken.
ZPV-Hieronymus heeft een mooie wedstrijd weggezet, waarbij ze weer een goed visitekaartje hebben afgegeven.
Zondag 15 maart is de volgende uitvoeringen wedstrijd Synchroonzwemmen in Zwembad de Stok. De Brabantse Kampioenschappen Uitvoeringen worden dan gezwommen. Namens Hieronymus zal dan ook Kes Elsenaar hier haar solo zwemmen op Junioren niveau. Wendy Seijkens zwemt hier haar solo op Senioren niveau. Ook hier gaat Hieronymus weer een feestje van maken.
Foto's van de wedstrijd zijn gemaakt door BelCel Services en kunnen hier worden bekeken.