Kes Elsenaar en Wendy Seijkens pakken podiumplaatsen

Afgelopen zondag, 15 maart zijn de Brabantse Kampioenschappen Uitvoeringen Synchroonzwemmen gehouden. Dit maal georganiseerd door ZPV-Hieronymus en gezwommen in zwembad de Stok te Roosendaal.
Kes Elsenaar heeft ook hier haar solo gezwommen op Home en nu de zilveren medaille gehaald.  Zij is heel mooi 2e van Brabant geworden. Een geweldige afsluiting voor haar op Junioren niveau, want volgend seizoen gaat ze over naar de Senioren.
Ook Wendy Seijkens heeft heel goed gepresteerd met haar solo op Senioren niveau. Zij zwom op Vai Vedrai en heeft hier heel mooi de 3e plaats gehaald. Wendy kreeg de bronzen medaille omgehangen. Al met al voor de dames van Hieronymus een geweldige middag in het zwembad.
De sfeer zat er meteen goed in. Al bij de opmars werden alle deelneemsters getrakteerd op een navulbare waterfles aan een keycoard speciaal van het Synchroonzwemmen.
Het was een geweldige wedstrijd met heel  veel deelnemende verenigingen uit Noord Brabant. We hebben weer veel mooie uitvoeringen voorbij zien komen, waaronder die van het Nationaal Jeugd duet. De organisatie van ZPV-Hieronymus heeft, evenals voorgaande jaren, weer enorm zijn best gedaan er een feestje van te maken en met succes. De foto's.