Extra kosten Synchroonzwemmen

Kosten wedstrijden

Het wedstrijdgeld, van alle geplande wedstrijden, zal vooraf aan het begin van ieder seizoen geincasseerd worden. Bij op tijd afmelden voor een wedstrijd krijgt men dit bedrag, aan het eind van het seizoen, teruggestort.

Aanloop

Voor de aanloopmeisjes (beginnend synchroonzwemster) wordt in 2018/2019 een wedstrijdbijdrage van € 3,50 per deelneemster per techniek wedstrijd gevraagd. Deze zijn voor de aanloop vanaf het diploma 'balletbeen' verplicht. Voor de uitvoeringen wordt in 2018/2019 een wedstrijdbijdrage van € 3,50 per deelneemster per start (solo, duet of ploeg) gevraagd.

Wedstrijdniveau

Voor de wedstrijdgroepen wordt in 2018/2019 een wedstrijdbijdrage van € 5,00 per deelneemster per techniek wedstrijd gevraagd. In een seizoen zijn er ongeveer 5 techniek wedstrijden. Voor de uitvoeringen wordt in 2018/2019 een wedstrijdbijdrage van € 5,00 per deelneemster per start (solo, duet of ploeg) gevraagd.

Voor de interregio wedstrijden wordt in 2018/2019 een wedstrijdbijdrage van € 4,00 per deelneemster per techniek wedstrijd gevraagd. Voor de uitvoeringen wordt in 2018/2019 een wedstrijdbijdrage van € 4,00 per deelneemster per start (solo, duet of ploeg) gevraagd.

Kosten diplomazwemmen

Voor de aanloopmeisjes (beginnend synchroonzwemster) wordt met ingang van seizoen 2018/2019 een bijdrage van € 2,00 per deelneemster per afgenomen diploma gevraagd. Gemiddeld zal een aanloopmeisjes per seizoen voor twee diploma's afzwemmen.

Zwemkleding

De vereniging voorziet de zwemsters van een trainingspak en zwemtas dat wordt geleend. De zwemster dient zelf een badpak, neusklem, badmuts en zwembrilletje aan te schaffen. Voor de wedstrijden en diplomazwemmen is het verplicht een effen zwart badpak en een witte badmuts te dragen. Voor uitvoeringen (shows) moet een zogenaamd showbadpak aangeschaft worden. Dit is altijd in overleg met de trainster omdat de groep hetzelfde showbadpak moet dragen. Deze wordt dan vaak voorzien van pailletten.

KNZB bijdrage

Voor elke zwemster is Hieronymus verplicht diverse KNZB bijdrages te betalen. Zo zijn de kosten voor een zwemster met een startnummer in 2018 vastgesteld op € 47,10. Hier komen ook nog kosten zoals verzekeringspremie en regiopormie bovenop. Voor 2018 vragen we een bijdrage van € 30,00 per zwemster als een tegemoetkoming van deze kosten. Deze wordt middels een automatische incasso afgeschreven.

Eigen bijdrage

Voor 2018/2019 vragen we een eigen bijdrage van € 12,50 per zwemster. Hiervan organiseren we dan het Sinterklaas feest, eventuele Kerstviering, bedankje voor vrijwilligers en een kaartje of kleine attentie bij langdurige ziekte.