NIEUW Synchro Spinning Starter

Houd je van zwemmen, heb je zwemdiploma A en B en vindt je muziek leuk.

Wil je op een leuke manier beide dingen combineren dan kan dat bij Hieronymus.

Leren door middel van spelvormen

Op een leuke manier leren trainers en coaches de veelal jonge zwemsters het allerlei technieken van het synchroonzwemmen aan. Dit gaat in de vorm van spelletjes op de kant en in het water. Niet te vergeten met moderne muziek natuurlijk. Op deze manier wil Hieronymus iedereen die het leuk vindt om te zwemmen en ook te dansen, laten kennismaken met synchroonzwemmen.

Dansen in het water op moderne muziek.

Bij Synchro Spinning Starter leer je dansen in het water. Je beweegt sierlijk in het water op het ritme van de muziek. Dit doe je vaak in een groep, maar ook soms solo of in een duet. De muziek mag je veelal zelf uitzoeken en samenstellen. Je leert alle bewegingen zo gelijk (synchroon) mogelijk uit te voeren en je hebt een heleboel lol met alle meiden.

Oefenen voor een uitvoering.

Voor de uitvoeringen op muziek ondergaan de zwemsters een ware metamorfose. De eerste uitvoering is al na enkele weken. Je kunt je pa, ma opa oma en je vriendinnen laten zien wat je al kunt. Het badpak is aangepast aan de muziek en met veel glitters bewerkt. Het haar zit in een dot die met gelatine ingesmeerd is, zodat het ook in het water goed blijft zitten. Verder zijn de meiden dan ook nog mooi opgemaakt met waterproof make-up.Wanneer is Synchro Spinning Starter?

Zpv-Hieronymus wil iedereen de kans bieden mee te doen aan Synchro Spinning Starter op een speelse en vooral leuke manier. Ze starten een groep die elke zaterdag één uur ( van 16.00 uur tot 17.00 uur )aan de slag gaat. De kosten zijn maar € 37,- per kwartaal en de groep start na de herfstvakantie.

Het is erg leuk, kan ik dan ook op sychroonzwemmen?

Als je Synchro Spinning Starter leuk vind en je een indruk hebt van wedstrijdsport synchroonzwemmen, dan kun je gemakkelijk de overstap maken. Alles wat je leert bij Synchro Spinning Starter kun je bij de wedstrijdsport synchroonzwemmen ook gebruiken.

Hoe kan ik me inschrijven?