Hieronymus BEKA Zwemloop 2013

Zwemvereniging Hieronymus organiseert dit jaar haar traditionele BEKA zwemloop op zondag 24 maart 2013. De Roosendaalse BEKA zwemloop maakt onderdeel uit van het Haverkamp&Partners zwemloopcircuit wat in West Brabant georganiseerd wordt. Naast de zwemloop in Roosendaal, omvat dit circuit ook een wedstrijd in Bergen op Zoom (23 februari), Breda (14 april) en Hoeven (21 april).

In Roosendaal krijgen de liefhebbers van zwemmen en lopen op zondag 24 maar de kans om hun sportieve prestaties te tonen. Het evenement wordt georganiseerd ’s middags tussen 14.00 en 17.00 uur in en rondom zwembad De Stok.

Iedereen kan meedoen. Liefhebbers kunnen hun sportieve krachten meten op de combinatie zwemmen en lopen, waarbij deelname mogelijk is zowel op individuele basis als in duo’s.

Er kan als vanouds gekozen worden uit verschillende afstanden, zoals de gebruikelijke combi’s zwemmen/lopen 1000m/10km en 500m/5km. Daarnaast zijn er de afstanden 250m/2,5km voor jongens en meisjes tot en met 14 jaar en 100m/1km voor de mini-atleetjes tot en met 10 jaar.

Roosendaal heeft dankzij diverse lokale en regionale sponsors een uitgebreide en aantrekkelijke prijzentafel.

De BEKA zwemloop wordt georganiseerd in en rondom zwembad De Stok. De combinatie van de faciliteiten van het zwembad en het parcours aan de buitenkant van Roosendaal langs Rosada, maakt deze sportieve uitdaging extra aantrekkelijk.

Noteer de datum alvast in de agenda. Mobiliseer familie en vrienden. En schrijf nu vast in voor deelname. Inschrijven kan gemakkelijk via de website www.zwemloopcircuit.nl

Hieronymus
Afdeling Triatleten