Start seizoen

Wat dit seizoen ook gaat veranderen is dat we met de asp 2(onder 15) en de competitiepupillen (onder13) gaan trainen op zondagochtend van 09.00-10.00. De andere trainingen blijven natuurlijk ook gewoon doorgaan.

De zondag is niet zo goed bezet door de waterpolo en als we deze niet beter in gaan vullen zullen we deze kwijtraken aan een andere tak binnen Hieronymus. Dit is niet de bedoeling aangezien we hogerop willen met de afdeling en dus meer moeten gaan trainen.

We willen 3 keer in de week gaan trainen om goed voor de dag te komen tijdens de competitie. 3 keer in de week trainen is een vereiste om een goede waterpolospeler/speelster te worden.

Laat dus zien dat je vooruit wil en kom op zondag (vanaf 19 aug) hard trainen. We snappen dat het best een belasting is voor ouders om vaak naar het zwembad te rijden, probeer dus met andere ouders wat af te spreken om samen te rijden.

 

De talenten zullen, net als vorig jaar, uitgenodigd worden om extra te gaan trainen bij de Brabantse selectie. Om hiervoor te worden uitgenodigd moet je veel trainingsarbeid verrichten om te laten zien dat je echt wil.

 

Heb je nog vragen dan kan je die stellen tijdens de trainingen of op de ouderbijeenkomst die in het begin van het seizoen plaats zal vinden.

 

Groeten,

Anton van Oorschot

jeugdcoordinator waterpolo