Enquête Wedstrijdzwemmen seizoen 2013-2014

Beste zwemmers,

 
[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"521","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"291","style":"line-height: 1.538em; width: 412px; height: 291px; float: right;","typeof":"foaf:Image","width":"412"}}]]Na een zwemseizoen waarin erg veel is gebeurd, en we met de afrondende activiteiten nog druk bezig, zijn de zwemcommissie en de trainers natuurlijk al bezig met de voorbereiding van komend seizoen. De wedstrijdplanning is nagenoeg af (zie  deze pagina. De kalender staat op datum, scroll naar beneden voor komend seizoen. ) en we hebben, mede doordat we kunnen rekenen op een forse uitbreiding van het team trainers en coaches (- meer info hierover volgt snel-)ook komend jaar de zwemmers weer een aanbod doen wat past bij hun ambities. 
 
Zoals inmiddels gebruikelijk krijg je aan het einde van het seizoen een enquête waarin wij, zwemcommissie en trainers, van jullie willen weten wat jullie wensen voor het komende seizoen zijn.
We willen je vragen 15 minuten uit te trekken om de enquête in te vullen. Lees de vragen goed en geeft een goed overdacht antwoord. 
De laatste vragen zijn voor jullie ouders, vraag hen wat ze willen doen, dat helpt ons als afdeling.
 
We gebruiken de uitkomsten van de enquête om de planning te maken voor de trainingen en de wedstrijden vanaf augustus. Je krijgt in de loop van de vakantie ( wanneer we ook van de Stok weten wat zij voor zwemwater beschikbaar hebben) een definitief bericht waar je bent ingedeeld. Als de indeling afwijkt van je wensen dan nodigt de hoofdtrainer je uit om dit te bespreken. Het kan zijn dat trainingsdagen en tijden verschuiven. We zijn namelijk afhankelijk van de Stok en willen proberen de zwemmers zoveel mogelijk te spreiden over de beschikbare tijden.
 
Kies de juiste enquete: 
 
of
 
Vul alle vragen in en druk om te verzenden op de knop "verzenden". Als je dan geen Engeltalig (krijg ik niet in het Nederlands) ontvangst-scherm krijgt scroll dan naar boven. Waarschijnlijk heb je dan een "verplicht" veld vergeten. Dat is dan rood omlijnd. Vul dit veld in en probeer nogmaals op "verzenden" te drukken. Je krijgt ook een mail met een link naar je antwoorden. Als je vaker verzend dan gebruiken we alleen het laatst verzonden formulier.
 
Als je meer informatie wil over de wedstrijden dan kun je terecht op de site van Hieronymus op de wedstrijdkalender: 
De wedstrijddata voor 2013/ 2014 die we al weten staan vermeld op deze pagina. De meeste programma's ( zwemslagen) zijn ook al bekend, daar waar deze nog niet bekend waren heb ik de programma's van afgelopen jaar opgenomen ( in de regel wijzigt dat niet zo veel). Zodra de programma's voor komend seizoen bekend zijn zal ik die toevoegen.
 
We willen de enquete graag ontvangen voor zondag 1 juli 20.00 uur! 
 
Veel succes bij het invullen
 
namens de zwemcommissie en trainers
Kees Verhulst