Monique van Dorst geslaagd voor Scheidrechter (1) wedstrijdzwemmen

Monique van Dorst had vandaag haar laatste beoordeling om scheidsrechter wedstrijdzwemmen ( bevoegdheid 1) te worden. en.... ze is geslaagd!

Monique is al jaren in verschillende rollen actief binnen Hieronymus, en is ook al jaren actief als zweminstructeur. Ze heeft zich de laatste jaren vooral toegelegd op haar officialsschap. 2 jaar geleden werd ze door de KNZB uitgenodigd om scheidsrechter bevoegheid 1 te worden en ze is enthousiast aan dit intensieve opleidingstraject begonnen. Om scheidsrechter te worden moet je moet je naast de studie van alle reglementen ook vooral veel ervaring opdoen. Dit heeft ze de afgelopen jaren, met succes, gedaan in regio Zuid. We hebben haar ook in Roosendaal vaak aan de badrand gehad. Vandaag werd ze beoordeeld door beoordelaars uit een heel andere regio. Ze leidde de Vijfkamp deel 4, in Mijdrecht georganiseerd door zv de Amstel in het Veenweidebad in Mijdrecht.

Bestuur en zwemcommissie feliciteren (natuurlijk ook namens alle zwemmers) Monique met het behalen van haar bevoegdheid.