Nieuwe sponsors

Bouwbedrijf Beck, Nederlandse Spoorwegen, Concider it Done en Rogelli sportkleding zullen met ingang van het nieuwe seizoen 2008-2009 de afdeling wedstrijdzwemmen van Zwem- en polovereniging Hieronymus ondersteunen.

De bijdragen van de sponsors wordt gebruikt om aan de wedstrijdzwemmers een kledingpakket beschikbaar te kunnen stellen. Dit pakket bestaat uit, een sporttas, een polo een short en een vrijetijdspak. De zwemmer dient zelf zorg te dragen voor zwemkleding, badmuts, zwembrilletje, slippers, handdoek etc..

Op zaterdag 20 september a.s. worden de sponsoren gepresenteerd en krijgen de zwemmers hun pakket uitgereikt.

De zwemcommissie van de afdeling wedstrijdzwemmen dankt de sponsoren voor hun bijdrage en hun steun.

Sponsorinformatie:

Bouwbedrijf Beck

Rondeel 7
4791 LC, Klundert
Tel. 0168 40 75 25

Fax. 0168  40 75 26

Mob. 06 30735488

info@bouwbedrijfbeck.nl

www.bouwbedrijfbeck.nl

Bouwbedrijf Beck is een erkend en zelfstandig bouwbedrijf waar u terecht kunt voor al uw bouwwensen met betrekking tot nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud.

Wij verzorgen zelf  allerlei bouwkundige werkzaamheden en het bouwtraject vanaf fundering tot en met de laatste details in de afwerking op traditionele wijze.

Ook kunt u bij ons terecht voor al uw verbouw- of renovatieplannen. Voor o.a. het compleet vernieuwen van uw badkamer, het vervangen van kozijnen, het realiseren van een aanbouw of het plaatsen van een serre.

Tevens kunnen wij ook voor u architectwerkzaamheden, aanvragen van vergunningen, constructies, installaties , afbouwwerkzaamheden en terreinafwerking laten uitvoeren

Het voordeel voor u is dat er maar één aanspreekpunt is voor het regelen van de bouwactiviteiten en het,uiteraard in goed overleg en u, onderhouden van contacten met eventuele onderaannemers. 

 

Nederlandse Spoorwegen

Stationstraat 3/f

4702 VX Roosendaal

www.ns.nl

Onze reizigers veilig, op tijd en comfortabel vervoeren via aantrekkelijke stations.

 

Consider it Done marketing services

Monique Willemse

Boerhaavelaan 2

4708 AE Roosendaal

Tel. 0165 542 552

info@c-i-d.nl

www.c-i-d.nl

In een wereld vol hypes en hyves houdt Consider it Done het hoofd koel. Als marketingcommunicatie specialisten werken wij voor kleine en grote merken, aan grote en kleine campagnes, online, fysiek, hybride. Uw doelstelling is het uitgangspunt, effect sorteren het doel. Alle opties open: Consider it Done!

Wilt u weten hoe u uw product nog beter kunt verkopen, uw bedrijf juist positioneert, uw doelstelling haalt of zelfs overtreft, hoe u nog meer prospects bereikt en uw klanten tevreden houdt? Bel ons. Wij nemen graag de tijd voor u.

 

Gowa Promotions; Rogelli Sportswaer

Pastoor Palsstraat 4

4711 CN St Willebrord

Tel. 0165 386 664

Fax. 0165 386 762

www.rogelli.nl

Het sportkledingmerk Rogelli heeft hoogwaardige functionele kledinglijnen met bijbehorende accessoires voor onder meer de wieler-, schaats- ,hardloop en voetbalsport.
Voor het ontwerpen van de kleding wordt gebruik gemaakt van de kennis en ervaringen van diverse topsporters. Wij doen er alles aan om speciale wensen in te vullen.
Uitgebreide informatie over de collecties van Rogelli vindt u op onze site.