Sponsoren

Hoofdsponsoren

Bouwbedrijf Beck

Truckweg 4
4791 VD Klundert
Tel. 0168 407525
Fax. 0168 407526
infoatbouwbedrijfbeck [dot] nl
www.bouwbedrijfbeck.nl

Bouwbedrijf Beck is een erkend en zelfstandig bouwbedrijf waar u terecht kunt voor al uw bouwwensen met betrekking tot nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Wij verzorgen zelf  allerlei bouwkundige werkzaamheden en het bouwtraject vanaf fundering tot en met de laatste details in de afwerking op traditionele wijze. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw verbouw- of renovatieplannen. Voor o.a. het compleet vernieuwen van uw badkamer, het vervangen van kozijnen, het realiseren van een aanbouw of het plaatsen van een serre. Tevens kunnen wij ook voor u architectwerkzaamheden, aanvragen van vergunningen, constructies, installaties , afbouwwerkzaamheden en terreinafwerking laten uitvoeren. Het voordeel voor u is dat er maar één aanspreekpunt is voor het regelen van de bouwactiviteiten en het,uiteraard in goed overleg en u, onderhouden van contacten met eventuele onderaannemers.

Consider it Done marketing services

Boerhaavelaan 2
4708 AE Roosendaal
Tel. 0165-542552
infoatc-i-d [dot] nl
www.c-i-d.nl

In een wereld vol hypes en hyves houdt Consider it Done het hoofd koel. Als marketingcommunicatie specialisten werken wij voor kleine en grote merken, aan grote en kleine campagnes, online, fysiek, hybride. Uw doelstelling is het uitgangspunt, effect sorteren het doel. Alle opties open: Consider it Done!

Wilt u weten hoe u uw product nog beter kunt verkopen, uw bedrijf juist positioneert, uw doelstelling haalt of zelfs overtreft, hoe u nog meer prospects bereikt en uw klanten tevreden houdt? Bel ons. Wij nemen graag de tijd voor u.

Gowa Promotions; Rogelli Sportswear

Pastoor Palsstraat 4
4711 CN St Willebrord
Tel. 0165 386 644
Fax. 0165 386 762
infoatrogelli [dot] com
www.rogelli.nl

Het sportkledingmerk Rogelli heeft hoogwaardige functionele kledinglijnen met bijbehorende accessoires voor onder meer de wieler-, schaats- ,hardloop en voetbalsport. Voor het ontwerpen van de kleding wordt gebruik gemaakt van de kennis en ervaringen van diverse topsporters. Wij doen er alles aan om speciale wensen in te vullen. Uitgebreide informatie over de collecties van Rogelli vindt u op onze site.

Partners van Hieronymus

TMC Group

Flight Forum 107
5657 DC Eindhoven
Tel. 040 239 22 60
Fax. 040 239 22 70
infoattmc [dot] nl
www.tmcporch.com

TMC zet hoogopgeleide professionals, haar Werkondernemers, binnen technische omgevingen in. De kracht achter TMC is de unieke formule van het Werkondernemerschapsmodel. TMC is opgericht in 2000, er werken ruim 500 mensen en de omzet over 2011 bedroeg 52 miljoen euro. TMC heeft een notering aan de NYSE Alternext sinds 2006.

Het is de missie van TMC bij te dragen aan het succes van haar opdrachtgevers door te excelleren als ondernemende kennispartner. Onze Werkondernemers positioneren technologie op het hoogste platform. Hiermee geven wij op geheel eigen wijze een positieve impuls aan de gewenste innovatiekracht en (onderscheidende) concurrentiepositie van onze opdrachtgevers. Wij richten ons door middel van focus op groei, flexibiliteit en continuïteit in de bezetting van projecten, specifiek bij de kernontwikkeling en -competenties van onze opdrachtgevers.

Vrienden van Hieronymus

Elkor Telecom & ICT

Belder 44
4704 RK Roosendaal
Tel. 0165 526130
Fax. 0165 526131
infoatelkortelecom-ict [dot] nl
www.elkortelecom-ict.nl

Elkor Telecom & ICT, een onafhankelijk, professioneel, opererende organisatie met als doel optimale bereikbaarheid te bieden aan haar klanten. Aan de hand van uw wensen, kunnen wij u een compleet producten- en dienstenpakket voor vaste telefonie, mobiele telefonie en ICT bieden.

Club van honderd

Wim Vromans

Markt 10
4701 PE Roosendaal
Tel. 0165 851292
www.www.facebook.com/wimvromansmarkt10

Wim Vromans aan de Markt 10 in het kloppend hart van Roosendaal is de nieuwe toonaangevende herenmodezaak die met passie en vakmanschap elke klant van dienst is. Wim Vromans is uniek met een aantal vaste merken en een aantal continue vernieuwde collecties. Tot het assortiment behoren internationale topmerken en veelbelovende nieuwe labels. Wim en Ineke Vromans bieden persoonlijke aandacht voor elke klant.