Wedstrijdzwemmen

Limietenlijst Regionale Zomerkampioenschappen

De Brabantse Zomerkampioenschappen komen er aan.

We hebben de limietenlijst gedraaid en daar kun je op zien welke limieten je hebt gehaald. Iedere zwemmer met limieten krijgt vrijdag 3 mei nog een persoonlijke mail met de limieten voor zover wij die kennen met het verzoek om dat te controleren en aan te geven welke afstanden je echt wil zwemmen.

In de bepalingen is uitdrukkelijk bepaald dat 50 meter limiettijden als eerste worden ingedeeld; je mag uiteraard nog steeds ook met je 25 meter tijd inschrijven.

 

 

Bowlen in kerstvakantie 2019

Met de feestdagen in zicht, leek het ons een leuk idee om met z'n allen iets leuks te doen buiten het zwembad. Afgelopen jaren was het bowlen een succes en daarom willen we het dit seizoen weer doen. We gaan met z'n allen bowlen! We zullen dit gaan doen op donderdag 3 januari 2019 van 16:00 - 17.00u bij de bowling in de damstraat in Roosendaal (http://www.bowlingroosendaal.nl/)

Hieronymuskamp 2018: Ga jij ook mee ????

Hieronymuskamp, Ga jij ook mee ????  Het Thema is ontdekkingsreis onder water.

(Ook dit jaar is er weer een bonte avond, bedenk alvast wat je mee kunt nemen!)

Update situatie zwembad De Stok - zondag 20.00 uur

Vanaf maandag 9 april is het wedstrijdbad weer open en kunnen we alle trainingen weer hervatten.

Busvervoer 22 april naar de wedstrijd in Vlissingen

Op 22 april hebben we weer een competitiewedstrijd. Deze keer is de wedstrijd in Vlissingen Ook nu willen we weer met de bus daar naartoe. We gaan er vanuit dat de zwemmers met de bus meegaan.

Bowlen in kerstvakantie (2017)

Met de feestdagen in zicht, leek het ons een leuk idee om met z'n allen iets leuks te doen buiten het zwembad. Afgelopen jaren was het bowlen een succes en we zijn daarom willen we dit seizoen weer doen. We gaan met z'n allen bowlen! We zullen dit gaan doen op donderdag 28 december 17.00u (tot ca 18.00u) bij de bowling in de damstraat in Roosendaal (http://www.bowlingroosendaal.nl/)

Hieronymuszwemmers met ONK limiet

Hieronymus 1 zwemteam ook in seizoen 2017-2018 in Landelijke Hoofdklassecompetitie

De Hieronymus 1 zwemploeg is zaterdag afgereisd naar Amsterdam om daar deel te nemen aan de promotie/degradatiewedstrijd van de hoofdklasse van de landelijke zwemcompetitie.  In Amsterdam moesten zij het opnemen tegen de teams van De Zeeuwse Kust (Vlissingen), MNC (Dordrecht) , Dedemsvaart AC (Dedemsvaart), Hellas Glana uit Heerlen en DZ&PC uit Drachten. 

Hieronymus pakt direct na de eerste race de tweede plek en weet deze de hele wedstrijd vast te houden. Het was een spannende wedstrijd en de punten lagen dicht bij elkaar maar Hieronymus wordt 2de! De laatste estafette 10 keer 50m sloot het team na een erg spannende race met winst af en dat bevestigde de uitslag!  Naast een enorm mooie teamprestatie waren ook de individuele zwemmers succesvol. Van de 117 start eindigde er 34 met een nieuw persoonlijk record, iets wat bijzonder is zo aan het eind van een lang seizoen.

Dit na winnaar Dedemsvaart AC en voor het andere team uit regio Zuid Hellas Glana.

Pagina's

Abonneren op RSS - Wedstrijdzwemmen