Wedstrijdzwemmen

Busvervoer 4 februari 2018 naar de Competitie-wedstrijd in Vlissingen

Beste zwemmer, 
Op 4 februari hebben we de competitie-wedstrijd deel 3 in Vlissingen; ook nu gaan we weer samen met de bus. 
We gaan er vanuit dat alle zwemmers met de bus meegaan. We vertrekken vanaf het parkeerterrein bij Skydive.

Clubkleding uitreiking, wisselen of vervangen op zaterdag 27 januari 2018

Aanstaande zaterdag is er weer de mogelijkheid clubkleding te wisselen en/of verloren kledingstukken te vervangen.

Ook zal er die dag kleding uitgereikt worden aan de nieuwe swimkickers alsook de uitbreiding op het pakket voor diegene die minior worden.
Diegenen waar dit voor van toepassing is zullen dit via de trainers te horen krijgen.

WANNEER:
Zaterdag 27 januari tussen 12:30 en 15:00 uur.

WAAR:
In de hal achter de MFR (Multi functionele ruimte). Let op de buitendeur blijft dicht, dus graag de hoofdingang gebruiken.

Busvervoer 14 januari 2018 naar de wedstrijd in Vlissingen

Beste zwemmer, 
Op 14 januari hebben we de Competitie-wedstrijd in Vlissingen, ook nu willen we weer met de bus daar naartoe. 
We gaan er vanuit dat de zwemmers met de bus meegaan. We vertrekken vanaf het parkeerterrein bij Skydive. De plekken die over zijn zijn net als vorige keer weer beschikbaar voor de "fans" 
 

Bowlen in kerstvakantie (2017)

Met de feestdagen in zicht, leek het ons een leuk idee om met z'n allen iets leuks te doen buiten het zwembad. Afgelopen jaren was het bowlen een succes en we zijn daarom willen we dit seizoen weer doen. We gaan met z'n allen bowlen! We zullen dit gaan doen op donderdag 28 december 17.00u (tot ca 18.00u) bij de bowling in de damstraat in Roosendaal (http://www.bowlingroosendaal.nl/)

Hieronymuszwemmers met ONK limiet

Hieronymus 1 zwemteam ook in seizoen 2017-2018 in Landelijke Hoofdklassecompetitie

De Hieronymus 1 zwemploeg is zaterdag afgereisd naar Amsterdam om daar deel te nemen aan de promotie/degradatiewedstrijd van de hoofdklasse van de landelijke zwemcompetitie.  In Amsterdam moesten zij het opnemen tegen de teams van De Zeeuwse Kust (Vlissingen), MNC (Dordrecht) , Dedemsvaart AC (Dedemsvaart), Hellas Glana uit Heerlen en DZ&PC uit Drachten. 

Hieronymus pakt direct na de eerste race de tweede plek en weet deze de hele wedstrijd vast te houden. Het was een spannende wedstrijd en de punten lagen dicht bij elkaar maar Hieronymus wordt 2de! De laatste estafette 10 keer 50m sloot het team na een erg spannende race met winst af en dat bevestigde de uitslag!  Naast een enorm mooie teamprestatie waren ook de individuele zwemmers succesvol. Van de 117 start eindigde er 34 met een nieuw persoonlijk record, iets wat bijzonder is zo aan het eind van een lang seizoen.

Dit na winnaar Dedemsvaart AC en voor het andere team uit regio Zuid Hellas Glana.

Busvervoer 24 juni naar de wedstrijd in Amsterdam P/D

Op 24 juni hebben we weer we de P/D wedstrijd. Deze keer is de wedstrijd in Amsterdam Ook nu willen we weer met de bus daar naartoe. We gaan er vanuit dat de zwemmers met de bus meegaan.

Pagina's

Abonneren op RSS - Wedstrijdzwemmen